NAŠ TIM 2017-12-01T03:22:17+00:00

NAŠ TIM

Ivana Novaković

Diplomirani filolog nemačkog jezika i književnosti; dugogodišnji predavač u osnovnoj školi i gimnaziji, kao i u više privatnih škola; predavač engleskog i nemačkog jezika i tvorac novih metoda učenja za decu od 3 do 12 god. i to primenom tehnika Bržeg čitanja, Mentalnih mapa, Tehnika pamćenja, itd. Osoba čija će vas harizma i pozitivna energija osvojiti odmah a stručnost i profesionalnost na najbolji način pomoći u radu na sopstvenom razvoju…

Filip Senćanski

Predavač sa višegodišnjim iskustvom kako u primeni, tako i u predavanju tehnika bržeg čitanja, mentalnih mapa, veština pamćenja i organizacije učenja u okviru programa IQ Smart. Svoj put na ovom polju započeo je kao srednjoškolac, entuzijasta kroz projekat u Regionalnom centru za talente Beograd II, čiji je bio član. Od tada neprestano usavršava pomenute tehnike i usavršava sebe kao predavača tih tehnika. Filip je budući molekularni biolog i namerava da se posveti naučno-istraživačkom radu u oblasti molekularne biologije, a primena tehnika efikasnog učenja bila je nezaobilazna i od najveće pomoći na studijama i u razvoju njegovog akademskog znanja. Pridružio se razvojnom timu IQ Centra, sa dvogodišnjim iskustvom predavača i na stotine obučenih polaznika u tom periodu, prepoznavši potencijal za daljim usavršavanjem kako sebe tako i novih polaznika. Kao predavač najvažniji su mu rad na motivaciji ljudi i buđenje svesti kod mladih, podstičući ih da otvore svoj um ka novim idejama i ličnom razvoju.

Jovana Borković

Po struci učiteljica – ovaj posao obavlja sa velikim uspehom i ljubavlju već punih pet godina, a poslednje dve godine posvetila se radu sa decom na razvoju tehnika bržeg čitanja, metntalnih mapa, veština pamćenja i organizacije učenja u okviru progama IQ Smart. U radu sa decom poseduje višegodišnje iskustvo, kroz rad u osnovnoj školi kao učiteljica, u srednjoj školi kao personalni asistent, u kreativnom centru kao podrška đacima u savladavanju veština početnog čitanja i pisanja, na edukativnim dečijim kampovima… Prvi put se susrela sa tehnikama iz programa IQ Smart na fakultetu, i od tada su nezamenljivi deo njenog života, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Kao predavaču njen cilj je da deci kroz igru i zanimljive primere približi svet učenja, razvije njihovu motivaciju i kreativnost i probudi u deci potencijale koje svako dete poseduje.