ISKUSTVA POLAZNIKA 2017-10-04T00:28:10+00:00

ISKUSTVA POLAZNIKA

Trening Finansijska inteligencija je odličan. Predavač sjajno izlaže – na način koji je lako razumljiv i ljudima sa malo (ili nimalo) prethodnog znanja o finansijama… Svima toplo preporučujem ovaj trening.

Predrag Marković, pravnik

Trening Finansijska inteligencija nosi dosta vrednosti. Predavač ima mnogo iskustva iz oblasti o kojoj priča. Najvrednije je to da sam osvestio važnost planiranja kako prihoda tako i rashoda, a i generalno razvio sam svest o važnosti novca i finansijske discipline.

Jovan Miladinović, preduzetnik

Miloš je predavač koga možete da slušate 12 sati bez prestanka. Naučio sam kako mogu bolje da organizujem novac koji mi stiže, a što je još važnije naučio sam načine na koje tog novca može da bude mnogo više. Ipak, nešto najvrednije su Miloševa iskustva i njegovo znanje i energija koju ulaže na predavanju.

Miloš Terzić, dipl. inežnjer energetike

Posećivala sam mnogobrojne radionice u vezi sa finansijskom edukacijom, ali još uvek niko nije uspeo na tako jednostavan način da pojasni ovu tematiku, kao što je Miloš uspeo. Svako ko želi da se bavi sopstvenim biznisom, na ovoj radinici čuće sve što mu je potrebno za sopstveni prosperitet i unapređenje, ne samo posla, nego i životnih navika uopšte.

Tamara Jevtović, preduzetnik

Sadržajan, koristan i inteligentan kurs. Naučiš da sklopiš kockice koje ti nedostaju za dalji finansijski razvoj.

Uroš Ivanović, preduzetnik

Bilo je super iskustvo. Svidela mi se interakcija sa Milošem, naučili smo dosta na kursu, primarno oko organizacije i planiranja prihoda i rashoda.

Marko Milić, preduzetnik

Odličan trening. Predavač je uspeo da prenese energiju i znanje na nas, vidi se da ima dosta iskustva u finansijama. Ono što je meni najvrednije jeste da sam uspeo da skratim troškove i vodim evidenciju o ličnim finansijama na osnovu alata koje sam naučio na kursu i koje i sada primenjujem. Takođe, otvorile su mi se neke ideje kako investirati sa ne mnogo novca…

Bogdan Drešević, Account Manager, Asseco SEE

Bila sam polaznik kursa Finansijska inteligencija i bitno sam popravila ugao posmatranja „organizacije“ i planiranja, kao i načina „korišćenja“ svojih finansija… Sjajno iskustvo sa sjajnim polaznicima, inteligentnim mladim ljudima i izvrsnim predavačem. Čast mi je i zadovoljstvo što sam ih sve upoznala! Odličan kurs!

Đurđa Dinulović, diplomirani ekonomista

Mislio sam da nešto znam kada su finansije u pitanju, jer sam pročitao par knjiga na tu temu. Imao sam svest o novcu kao preduzetnik veću od većine ljudi. To je bio moj doživljaj dok nisam došao na kurs „Finansijska inteligencija“ u IQ Centru. Osetio sam se kao mala beba koja veze nema sa životom kada je novac u pitanju, i mogu vam otvoreno reći da me je u početku bolela glava, koliko tu novih stvari ima, i koliko tek treba da naučim. Oduševljen sam predavačem koji ne samo da predaje nama na jedan vrlo lep i pristupačan način, već je i on sam osoba koja živi dosta natprosečno kada su finansije u pitanju, i to radi na finansijski pismen način. Uvek je spreman da odgovori na sva pitanja koja je moja zbunjena glava imala u tom trenutku. Ovo je nešto što bih apsolutno svakome preporučio, i smatram da je obavezno znati. Najvažnije što sam shvatio jeste da se ne radi o količini novca, već o tome koliko pametno upravljamo sa njim. Da li novac radi za nas, ili kontroliše naš život?

Miloš Koprivica, preduzetnik

Kada sam usvojila smernice sa kursa postalo mi je jasno gde mi odlazi novac, a do tada nisam bila svesna. Sada mi je mnogo lakše pratiti i rasporediti troškove, konstantnim vođenjem troškova kao i zarada imam jasniji uvid šta  je to što mi donosi zaradu, a šta su to troškovi koji nisu neophodni. Pored svega toga, kurs mmi je dodao elana da se bavim „nemogućim“ poslovima. Predavači su uspešni ljudi,  ne samo na ličnom polju, veću su svi uspešni u svetu biznisa. Ukoliko želite da vidite da u Srbiji ne morate živeti bedno i da se sva moć nalazi u vašim rukama, prijaveite se na kurs, a ja vam garantujem da nećete žaliti!

Milica Zarić, IT Inženjer

Ovaj trening je bio izvanredan, fenomenalno iskustvo! Praktično i jednostano objašnjeno od strane predvača. A sadržaj koji smo dobili je potreban stvarno svima! Ovakav sadržaj bi trebalo da se uči u svim školama, mnogo više bi bilo uspešnih ljudi. Hvala svima na organizaciji i hvala Milošu koji nam je preneo toliko vredno znanje! Topla preporuka za sve koji žele da napreduju.

Dušan Crnobrnja, preduzetnik

Oduševljen sam metodom kojim IQ Centar prenosi edukaciju o finansijkoj inteligenciji, koja je svakako neophodna svima. Nažalost u osnovnom i srednjem školovanju, čak i na fakultetima, finansijska inteligencija/edukacija nije još uvek deo školovanja, a pomogla bi svima da se izbore sa današnjim finansijskim izazovima. Toplo preporučujem svakom da prođe kurseve koje IQ Centar nudi. Primena ovog znanja drastično menja bitne stavke u životu i ovo je pravi primer da je investicija u sebe uvek najbolja investicija.

Branislav Ćurčić, preduzetnik